cròniquespremini

El Pre-Mini “mixt” guanya el seu 2n torneig en una setmana

El passat dissabte 9 de Gener el Pre-Mini “mixt” del CB Solsona va participar i guanyar el XVè Memorial Salvador Girbau organitzat pel Club Esportiu Sant Nicolau de Sabadell.

Vam jugar tres partits:

Escola Joviat “B” 15-54 CB Solsona

Primer partit del Torneig on no vam tenir cap tipus de problema ja que el rival era molt inferior als nostres jugadors. Vam dominar el ritme durant tot el partit.

Viladecans “B” 38-63 CB Solsona

Segon partit, i partit clau per classificar-nos per la final, vam començar molt bé, recuperant moltes pilotes i corren al contraatac per poder anotar fàcilment. A la part final del partit el cansament i la relaxació va permetre al Viladecans apropar-se al marcador però per sort ja estàvem a la part fina del partit. Finalment vam aconseguir la segona victòria i classificació per la Final.

Viladecans “A” 30-54 CB Solsona

Ja en la final el rival ara era el Viladecans “A”, durant la primera part el partit va estar molt igualat, amb petites avantatges pels solsonins. Ja en la segona part vam sortir a estar mes concentrats defensivament, i així ho vam fer per això poc a poc anàvem obrin diferencia en el marcador. Finalment el partit va acabar amb victòria pels taronges i aconseguit la primera posició en el torneig.

Aquest equip té un futur molt bo ja que son molt bons, no es fàcil aconseguir dos torneigs en una setmana i mes de la manera que ho han fet, només queda felicitar-los.

En aquest torneig a part de la competició de bàsquet vam poder participar en dues activitats molt divertides, al mati vam participar en un taller de sensibilització de bàsquet amb cadira de rodes on els nens s’ho van passar molt bé i volien repetir, a la tarda vam anar a veure la pel·lícula Space Jam al cinema que va muntar l’organització en les seves instal·lacions. Volem agrair a la organització del torneig el bon tracte rebut i felicitar-los pel gran torneig que jan organitzat amb més de 30 equips.

Tot això no seria possible si no tinguéssim els pares que tenim, que sempre son els que més viuen l’emoció del bàsquet, sense vosaltres no seria possibles aquests èxits d’aquests dies, novament us donem les gràcies de part de tot l’equip.

GRÀCIES PARES!!!!