cròniquespremini

El Pre-Mini “mixt” campió del 2n Memorial Juan Manuel Cano

El passat dissabte 2 de Gener el Pre-Mini “mixt” del CB Solsona va participar i guanyar el 2n Memorial Juan Manuel Cano organitzat pel Bàsquet Club Sant Joan Despí.

A dalt: Moha, Denís, Marc, Miguel, Fanta, Jordi i Abril. A Baix: Ferran, Arnau, Unai, Roger i Jan.

 

Vam jugar 4 partits:

BC Sant Joan Despí “B” 23-46 CB Solsona

Primer partit del Torneig on ens va costar arrencar però poc a poc anàvem marcant el nostre ritme i fent que guanyéssim el primer partit contra un bon rival.

Sant Pere Terrassa 18-52 CB Solsona

Segon partit, segona victòria i classificació cap a les semi-finals, partit on la diferència de nivell era molt clara, sense gaire historia.

CB Prat “A” 19-46 CB Solsona

Semi-finals, jugàvem contra un equip físicament superior a la majoria dels equips que van participar en el torneig. Vam guanyar les semi-finals de forma contundent gràcies al bon treball defensiu del nostres jugadors i sobretot vam controlar el rebot tot hi la diferència física entre els dos equips, els nostres jugadors es classificaven per la final del torneig.

CB Argentona “A” 53-55 CB Solsona

La gran final, jugàvem contra el CB Argentona, equip que durant el torneig va demostrar estar a un altre nivell, també destacar que aquest equip no havia perdut cap partit durant aquesta temporada i que a la segona fase jugarà a nivell “A”. No vam començar gaire bé la final, amb moltes faltes en contra i ens carregàvem molt ràpid de faltes, tampoc vam saber al començament del partit defensa els seus 1×1 fent que ells anotessin molts punts durant els dos primers períodes, i se’ns posava la final molt complicada, perdíem de 14 punts. Però a partit del tercer període vam creure en la remuntada i el caràcter del nostres jugadors va ser la clau per remuntar el partit, la nostra defensa va millorar moltíssim fent que el rival perdessin moltes pilotes i nosaltres les vam aprofitar per anotar els contraatacs, fent que el marcador a falta de un període fora de 48 a 43 a favor dels solsonins.

Ja en l’últim període, l’Argentona ens ho va posar molt difícil i fins l’últim segon ningú sabia qui guanyava, finalment havíem guanyat la final per 2 punts.

Gran torneig dels nostres jugadors aconseguint una gran victòria a la final contra un gran rival. Sou un gran equip i aquest 2016 es presenta ple d’èxits per aquests jugadors.

Volem agrair a la organització del torneig per la bon torneig que vam poder gaudir tots els equips i donar les gràcies als pares que sense ells no haguéssim pogut remuntar la final, no van parar d’animar-nos.

MOLTES GRÀCIES PARES!!!!!