cròniquessenior masculí

Crònica del sénior masculí, Remacat SA Súria; 50 – CBS; 76

 

Parcials:13-22/13-12/13-17/11-25/

Jugadors; Christian, Mateu, Moi, Pau Anton, Roger, Ra, Joan, Eric, Jan i Guille.

El passat dissabte 13 de desembre, l’equip senior masculí del Club Bàsquet Solsona va tenir un partit important contra el Súria, un dels equips que estan per la zona baixa de la classificació.

El partit no va començar molt bé per interessos solsonins ja que van encaixar un parcial de 7-1 només començar el partit, tot i això, l’equip va saber reaccionar a l’empenta inicial de l’equip local i va acabar el quart amb un avantatge de 9 punts (13-22).

El segon quart va començar com el primer, amb un parcial favorable a l’equip local que va fer que els locals igualessin electrònic, però com va passar en el primer quart, l’equip visitant va tornar a reaccionar per anar a la mitja part amb 8 punts a favor (26-34).

El tercer quart va ser bastant igualat i no va permetre a l’equip surienc trencar el partit, aquest es va trencar els primers minuts de l’últim quart on amb un parcial de 0-10 van sentenciar el partit.

Em definitiva, molt bona victòria de l’equip solsoní en un partit important. L’equip suma la seva segona victòria consecutiva i s’apropa als equips de la zona mitja de la classificació.