esdeveniments

Torneig premini XVè Memorial Salvador Girbau; 9 de gener 2016


Des de fa 15 anys el nostre club organitza un torneig de promoció del minibàsquet anomenat Memorial Salvador Girbau. L’objectiu d’aquest torneig és, a part de la competició en sí, la trobada i intercanvi d’experiències entre equips diversos d’aquestes categories fora de les lligues regulars en les que cada un d’ells competeixen. Aquest any el torneig es durà a terme íntegrament el dissabte 9 de gener a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, i engloba les categories Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení.

El torneig s’estructurarà amb una fase prèvia en la qual els equips queden distribuïts en grups. Posteriorment, hi haurà una segona fase amb creuaments per tal de determinar la classificació final de cada equip. Com en cada edició, els grups es confeccionaran tenint en compte els nivells i resultats de cada equip a la fase prèvia de la competició de la Federació Catalana de Basquetbol per tal de dotar al torneig de la major igualtat i emoció. El torneig, tant categories masculines com en femenines, es farà íntegrament al Pavelló del Carrer Jardí de l’Escola Sant Nicolau

A part dels partits de competició, que s’iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Tres partits garantits
  • Dinar a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau
  • Sessió de Cinema
  • Taller de sensibilització: “Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes”
  • Berenar
  • Aigüa per a tots els partits
  • Entrega de Premis

D’altra banda, com en anteriors edicions, durant el torneig també es farà un Concurs Fotogràfic que tindrà com a premi entrades per al partit de la Liga Endesa ACB entre ICL Manresa i el Dominon Bilbao Basket del proper diumenge 17 de gener.

Per a més informació, per participar en el torneig o per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l’adreça basquet.masc@cesantnicolau.com (per a equips masculins) i basquet.fem@cesantnicolau.com (per a equips femenins). Les Places són limitades !!!

Un torneig apassionant, on competir, conviure i passar-ho bé, Us hi esperem!