cròniquesmini masculí

Crònica del mini B, CB Solsona; 41 – CB Puig-reig; 31

Molt bon partit del Mini B del C.B. Solsona davant del rival directe per el primer lloc en la classificació del grup. Els solsonins hem arribat al partit amb moltes ganes d’aconseguir aquesta importantíssima victòria, i així ho hem demostrat.

En els 2 primers períodes i gràcies a una molt bona defensa hem aconseguit posant-nos 10 punts per davant del rival (18-8). Els següents períodes han estat marcats per una bona activitat defensiva, però sense encert en atac, arribant a la mitja part amb un resultat de 24-13.

La segona part els visitants van sortir amb més empenta i van retallar distàncies al marcador amb un parcial de 4-9, quedant-se a només 6 punts, però els solsonins, al veure la reacció rival i amb l’empenta del públic, van aconseguir un parcial de 9-2, posant altre cop distàncies al marcador al 6è període. Els solsonins van aconseguir guanyar el partit tot i perdre els 2 últims períodes amb un parcial de 4-7.

El partit va acabar amb un molt bon resultat a favor de l’equip de casa: 41-31, davant d’un rival molt complicat, ara a seguir treballant per obtenir bons resultats de cara a la segona fase ja que augmentarà el nivell dels oponents.