cròniquesmini masculí

Crònica del Mini A, CB Berga; 87 – CBS; 47

 

 

 

 

Primera derrota dels solsonins a la lliga.

Uns mals dos primers períodes dels solsonins, on les idees no estaven molt clares en atac, i moltes despistades en defensa; on tant sols hem anotat 1 punt i n’hem rebut 26. Tret de la diferència d’aquests dos períodes, i exceptuant el 8è, ha estat un partit molt igualat, on a nosaltres ens costava anotar i als jugadors del Berga els hi era molt senzill, ja que els solsonins, han estat molt desencertats en defensa, amb moltes badades que permetien molts bàsquets fàcils en contra.

Malgrat tot en atac exceptuant els períodes com ja s’ha dit 1,2 i 8; on només s’han anotat 2 punts, han estat 5 períodes on s’ha treballat bé el passa-tall i s’ha pogut sortir al contraatac.
Finalment agrair als 3 jugadors del mini B i a la jugadora del mini femení, que han vingut a ajudar-nos.

Salut i bàsquet!