cròniquesmini masculí

Crònica del Mini A, CB Solsona; 51 – Bàsquet Oms “A”; 41

El Mini A del CB SOLSONA vas sumar un nou triomf davant el BÀSQUET OMS “A” de Manresa.

Partit molt igualat on l’equip visitant dominava en l’aspecte físic i, per tant, en el rebot ofensiu i defensiu, entre que el CB Solsona dominava en l’aspecte defensiu, fet que li va permetre provocar moltes errades en el seu rival i posar-se davant en el marcador en els inicis del partit i fins al final.
L’equip taronja va saber treballar molt bé les primeres ajudes de pilota i va dificultar molt l’atac manresà. Amb tot, els jugadors del Bages van apretar molt sota els taulers i van estar sempre molt a prop en el marcador.
Destacar també el joc ofensiu dels taronges, on es va començar a veure un joc més ordenat, amb respecte d’espais, amb bona circulació de pilota en alguns moments i amb bons intercanvis de posicions entre jugadors…
Parcials: 4-4,11-6,8-4,6-6,8-3,3-5,8-4,3-9.