Crònica del Cadet femení, Femení Osona Blanc; 51 – CB Solsona; 34

Jugadores; Maria Pujol, Pat Camarero, Nuria Algué, Estel Aymerich, Gemma Vendrell, Laia Torra.

Parcials: 10-6, 14-6, 15-11, 12-11

El CB Solsona visitava la pista de les viguetanes molt mancades d’efectius; tan sols 6 jugadores… A pesar del handicap no va ser un obstacle per veure un bon partit; tot gràcies a que aquestes jugadores ho van donar tot:

El partit va començar amb un lleuger domini del joc de les solsonines no pas en el marcador; on les locals van estar mes encertades sobretot en tirs lliures i es van posar per davant en el marcador. El segon quart més del mateix: continuaven portant el control del joc però sense definir. Això va provocar un cert nerviosisme; I les osonenques van saber aprofitar molt bé, agafant un avantatge de 17 punts a mig segon quart… Un parell de rebots en atac, amb cistella, van fer que les solsonines tornessin al partit. S’arribava a la mitja part amb un -12. El tercer quart continuava la remuntada; estrenyent la defensa i una mica mes d’encert va permetre retallar fins a -6; però l’esforç i la manca de banqueta va passar factura, un parcial de 8-0 al final del tercer quart va trencar el partit.

Tot i així les braves solsonines no van abaixar els braços i van seguir lluitant fins al final. El resultat final no il·lustra de cap manera la diferencia de joc; tan sols es la diferencia d’encert.