cròniquesmini masculí

Crònica del Mini B, CB Puig-reig; 73- CB Solsona; 43

Mal partit del Mini “B”.

 

Jugadors/es: Arnau, Jan, Dennis, Hugo, Ibai, Sebi, Ferran, Marc, Carles i Adrià.

El passat dissabte 24 doctubre el mini “B” del CB Solsona es desplaçava a Puig-reig per disputar el tercer partit de la fase prèvia, el rival era el CB Puig-reig, conjuntament amb nosaltres els líders del grup. El començament va estar igualat el partit, fins al quart període el resultat era de 20 a 16 en contra dels solsonins, però les sensacions no eren positives ja que no es veia la defensa habitual d’aquest equip, per això a poc a poc anàvem a menys fent que els següents tres períodes el parcial fora de 32 a 8 a favor del Puig-reig, ja en la part final vam millorar ofensivament però sense defensa es impossible remuntar un partit fent que perdéssim el nostre primer partit amb la sensació de no haver competir en cap moment.

Ens va faltar moltes coses per poder competir el partit, en defensa la poca agressivitat que teníem no ens permetia recupera pilotes i ens van dominar en el rebot durant tot el partit, en atac no vam teníem valentia a la hora de provar el 1×1.

Segur que el pròxim partit millorem la nostra imatge i lluitem més per tornar a ser competitius. Pròxim partit el juguem a Solsona contra el CB Esparraguera aquest dissabte a les 12h.