cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CEB NAVARCLES; 26 – CB SOLSONA; 69

Avui, dissabte dia 24 d’octubre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CEB Navarcles, el partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Els solsonins han realitzat un gran partit i s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit ha estat determinant per al transcurs del mateix ja que els solsonins han aconseguit un clar avantatge en el marcador de 5-18 gràcies a una bona defensa pressionant a tot el camp que bloquejava l’atac del rival i l’obligava a perdre diverses pilotes. El segon quart ha servit per augmentar la diferència i anar al descans amb un molt bon marcador (11-36). A la represa, els solsonins han tornat a sortir amb moltes ganes i una molt bona actitud que ha permès seguir augmentant la diferència en el marcador fins al final del partit (26-69).

En definitiva, doncs, gran tercer partit del cadet masculí que ens permet seguir invictes en una pista sempre complicada com és la del Navarcles!

Tres de tres, a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila

Detall de l’anotació del partit