cròniquesinfantil femení

Crònica infantil femení; CB BERGA; 47 -­ C.B. SOLSONA; 52

UN BON INICI DE TEMPORADA

Jugadores; Isis, Maria, Lali, Sara, Clàudia, Andrea, Mar, Berta, Júlia, Raquel, Laura

 

El passat dissabte dia 17, les jugadores de l’infantil femení vam començar la temporada jugant contra el bàsquet Berga. Al ser el primer partit de la temporada durant el primer període les jugadores es van mostrar força nervioses a l’hora de jugar conseqüentment vam fer uns dos primers períodes amb un resultat de 13-­3. Tot i amb això a partir del segon període les jugadores van despertar i van aconseguir fer un tercer i quart període de 9­-17. La motivació i les ganes de continuar jugant van fer que els quatre últims períodes fossin increïbles.

En negatiu cal dir que vam perdre força pilotes tot i recuperar­les després. En positiu m’agradaria destacar el partit de la Júlia, que ens va obsequiar amb 16 punts, 3 rebots i 7 pilotes recuperades, tot i haver doblat amb l’equip Cadet abans de jugar el nostre partit.

Per últim felicitar a totes les jugadores per la victòria. Continuarem entrenant per seguir millorant.

Us esperem aquest proper dissabte a les 4 de la tarda, que jugarem contra el C.B. Manlleu a casa.

 

Núria Cardona