cròniquesmini masculí

Crònica del CB Vallirana; 31 – CB Solsona mini B; 77

Comencem a tot gas!!!

 

Jugadors/es: Gerard, Jan, Dennis, Pau, Miguel, Ferran, Marc, Moha i Adrià.

El passat dissabte 3 d’octubre el mini “B” del CB Solsona començava una nova temporada, ens tocava desplaçar-nos a Vallirana per jugar el primer partit de la fase prèvia

El partit va ser dominat en tots els aspectes pel solsonins, érem millors en tot menys en el físic ja que ells tenien mes alçada i més edat que nosaltres i en alguns moments ens costava tancar el rebot.

Vam saber jugar com un equip circulant la pilota i sortint ràpid al contraatac, segurament en atac ens va falta tir de llarga distància ja que ells es tancaven bastant i no vam provar gaires tirs de 3, tot hi això va ser una victòria fàcil.

Si continuen entrenant igual de bé que ara, estem segurs de que donarem moltes sorpreses aquest any. Ara toca seguir entrenant igual o millor i prepara el segon partit que serà el dia 17 d’octubre a les 10:45 contra la Mercè de Martorell al pavelló nou de Solsona.

Moha benzakur