Coordinació tècnica

 

INFORMACIÓ PER A ENTRENADORS I ENTRENADORES DEL CB SOLSONA (18.02.16)

Salutacions a tots i a totes. Per a facilitar-vos les coses us passo instruccions per tal que aneu fent la inscripció corresponent, quan us vagi bé, al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya). Us adjunto la circular de la FCBQ on s’explica, amb detall, la llei aprobada i que regula les professions de l’esport.

A mode de resum us indico els passos a fer:

1. Enviar un correu a aquesta dirección: fcbq.ccentrals@basquetcatala.cat En aquest correu heu d’especificar les dades personals: Nom, Cognoms i DNI abans del dia 1 de març si voleu tenir l’informe preparat pel dia 4 de març.

2. Per anar a recollir l’informe us heu d’adreçar, un cop enviades les vostres dades, a la delegació de Manresa: Ateneu les Bases. Carrer Cintaires cantonada Balmes. El dia 4 de març està obert de 18:00 a 21:00. Per recollir l’informe hi heu d’anar PERSONALMENT i amb el DNI. El tràmit és gratuït.

3. Un cop tingueu l’informe heu de fer el pagament corresponent per a formalitzar la inscripció al ROPEC (us adjunto full que heu d’emplenar per fer el pagament. Heu d’anar a La Caixa, i un cop fet el pagament de 21 euros us segellaran el paper conforme heu fet l’ingrés).

4. Un cop fets els dos passos anteriors heu de demanar hora a un dels punts que l’Administració té establerts per poder sol.licitar la inscripció al ROPEC (us passo document que heu d’emplenar per sol.licitar la inscripció i que haureu de portar juntament amb l’informe de la federació i el comprovant de l’ingrés bancari. El llistat de punts establerts per demanar la sol.licitud el trobareu a la circular de la FCBQ que us adjunto. Us passo, però, les dades del punt oficial que hi ha establert a Manresa: C/Muralla del Carme, 17-23 Edifici Jorba 2ª planta. Està obert de 09:00 a 13:00 hores i alguns dies obren a la tarda. Demanar hora abans i un cop tingueu tota la documentació apunt. Telèfon 938724222.

Penseu que tard o d’hora tots ho haurem de fer i per això millor fer-ho tant aviat com pogueu.

Espero haver estat clar en les explicacions i que així us sigui més fácil fer els tràmits pertinents, resto a la vostra disposició, gràcies…

Documents:

1 Sol·licitud ROPEC    /  2 Pagament ROPEC   / 3 Circular FCBQ


 

Nota d’agraïment a tots els que han participat en els torneigs de Nadal i de Reis 215

Reunió formativa entrenadors novells; 24.11.15

 

 

Paraules d’un gran jugador de basquetbol:
“El mínim que pots exigir a un jugador és que ho doni to per intentar que el seu equip guanyi. I quant un jugador fa això, només et queda sentir el màxim respecte per a ell”

Kobe Bryant

IMG_20151117_071319-1

Ejercicios actualizados para la mejora de la técnica individual