cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 56 – Asfe St Fruitós; 55

Partit d’infart.

 

Parcials: 14-14, 12-15, 12-14 i 18-12.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Estany, Miquel, Camps, Vila, Jaume, Èric i Marcel.

El passat diumenge 3 d’Abril el Júnior masculí del CB Solsona afrontava el penúltim partit com a local, el rival va ser l’Asfe Sant Fruitós

En la primera part, els solsonins vam començar molt bé amb un parcial de 10-4 a favor nostre, però l’encert de un jugador de l’equip rival (16 punts en la primera part) feia que el ritme de la primera part no fora nostre, per això s’arribava amb un desaventatge en el marcador en la primera part 26-29.

La segona part va començar de la mateixa manera, el poc encert dels solsonins feia que no ens poguéssim posar per davant, però en l’últim període vam aconseguir posar-nos per davant gràcies a l’esforç col·lectiu de l’equip per voler defensar millor, quan semblava que ens podríem emportar el partit un parcial de 0-6 en contra ens posava perdent d’un punt a falta de 30 segons i la possessió era per l’Asfe, però una bona defensa i un bon contraatac anotat per l’Eric ens posava per davant a falta de 4 segons, per sort l’Asfe no va poder tirar i ens emportàvem una victòria molt patida.

Aquest diumenge ens desplacem a Santpedor per disputar una nova jornada, si volem guanyar tindrem que millora mols aspectes de l’últim partit.