cròniquesjunior masculí

Crònica del Júnior masculí, Sabadell Sud ­Basquet Pia;55 – CB Solsona; 52

Un mal inici ens condemna a la derrota

El passat dissabte 31 de novembre l’equip Júnior del CB Solsona de nivell A es desplaçava a Sabadell per l’enfrontament corresponen a la cinquena jornada del campionat de lliga en el qual s’enfrontava al Sabadell Sud ­Basquet Pia.

El partit va començar amb un parcial de 11-­2 a favor dels locals, això obligà als taronges a demanar el primer temps mort del partit. La reacció va permetre al júnior retallar les distàncies i a la fi del primer quart el resultat era de 18­-13. L’inici del segon període va permetre als taronges situar­-se a un sol punt del seu rival 20­-19 gràcies a l’ encert des de la línia de tres punts amb dos llançaments convertits consecutius els taronges no van perdre la cara al partit tot i que els locals al tram final del període van aconseguir una lleuger avantatge de vuit punts amb el qual va acabar la primera meitat del partit 35­-27.

A la segona meitat els taronges necessitaven sortit entonats però no va ser així el Basquet Pia va mantenir el seu avantatge i a la fi del tercer període la distància al marcador només s’havia reduït d’un punt 36­-43. S’inicià el quart període i el més calent era a l’aigüera els taronges volien la victorià i es van acostar i es van situar un punt a sota 52-­53 gràcies a la bona defensa. El júnior va tenir opció de portar el partit a la prorroga però l’error en el llançament decisiu no va permetre igualar el partit i jugar un temps extra, les faltes al final per intentar una heroïcitat van fer que finalment el Sabadell Sud Bàsquet­ Pia s’emportes la victorià casa seva per tres punts d’avantatge 55­-52.

El pròxim partit del Júnior Masculí del CB Solsona es l’enfrontament corresponen a la sisena jornada que es jugarà el proper dissabte dia 7 a les 16:45 al pavelló municipal de Solsona amb el Club Natació Sabadell 1.