Crònica del sènior masculí, CB Esparraguera B: 64 – CB Solsona: 68

Important victòria

Parcials: (7-13); (16-14); (18-18); (23-23)

El sènior va haver de jugar el seu partit a la pista de l’Esparreguera el dissabte de Carnaval al vespre. Era l’únic partit de la jornada per al club, però els locals no van accedir a ajornar-lo, en tractar-se d’un rival directe en la lluita per la permanència a Segona i conscients del que representa la celebració del Carnaval a Solsona. Afortunadament l’equip va acudir al partit ben mentalitzat i amb el reforç de tres jugadors del filial de Cardona: el Jordi Garriga, ja habitual en les darreres jornades i que ha esdevingut una peça clau de l’equip, i també el Joan Marsinyach i l’Andreu Camacho.
El partit va ser d’una gran igualtat, tot i que els taronges van portar la iniciativa i van anar lleugerament per davant del marcador durant tot el partit. En el segon quart va arribar a tenir un avantatge d’11 punts, però es va arribar al descans amb el resultat de 23-27. En els dos darrers quarts la igualtat encara va ser més accentuada.

El CB Solsona va saber mantenir la curta diferència a favor i controlar els instants finals del partit.
Cal destacar el paper fonamental que va tenir el Jordi Garriga, amb 23 punts d’anotació, que va fer un molt bon partit. També el Lluís Tejedor, que en va fer 14 (amb 4 triples anotats) i el Lluís Codina amb 13.
Aquesta victòria  és molt important per sortir de la depressió en què s’havia instal·lat la mentalitat de l’equip i guanyar confiança en el tram final de la competició, on caldrà lluitar de valent per salvar la categoria.
El proper dissabte el sènior juga a casa i li cal el suport de l’afició. El partit és en l’horari habitual (17:45h.) i el rival és la Peña Fragatina A, el quart classificat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *