cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí, CB Solsona: 64 – CEB Sant Jordi: 74

 

Planten cara al líder però acaben perdent

Parcials: (16-13); (22-17); (10-29); (16-15)

Nova derrota del sènior, que se situa en posició de descens, aquesta vegada davant del líder. Els locals van jugar un bon partit, van estar intensos i concentrats, donant major velocitat a la pilota; van arribar a tenir un avantatge de 14 punts en el segon quart, arribant al descans amb un resultat de 38-30. Però la reacció dels rubinencs en el tercer quart va ser fulminant i va desbordar als taronges, que no van ser capaços de remuntar el partit.

En l’aportació anotadora dels locals cal destacar els 17 punts del cardoní Jordi Garriga, el 16 del Lluís Codina i els 10 del Xavi Vilardell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *