cròniquesequipsgeneral

Crònica del sènior masculí, CB Solsona: 66 – CB Santpedor A: 78

Baixos de moral i d’empenta

 

Parcials: (20-17); (15-18); (8-22); (23-21)

Nova derrota d’un equip que al que li cal sobreposar-se a les adversitats que ha patit aquesta temporada en quant a baixes. L’equip va comptar amb el reforç del cardoní Jordi Garriga, una aportació destacada per la seva efectivitat anotadora, però només hi va poder ser fins a la mitja part, perquè havia de marxar a jugar el seu partit amb el Cardona. No va poder debutar encara el Toni Fernández Galindo, que està lesionat.

Els dos primers quarts van ser molt igualats, però en el tercer quart,  ja sense el Jordi Garriga, l’equip es va enfonsar. La falta de velocitat i d’intensitat dels locals es va posar en evidència. A més, els de Santpedor van fer una defensa mixta molt efectiva al Lluís Codina. No va ser fins al tram final del partit que els solsonins van tirar d’amor propi i van millorar el joc.

El màxim anotador local va ser el Francesco amb 14 punts (amb 4 triples), seguit pel Jordi Garriga (13 punts en només 19 minuts) i el Lluís Codina amb 12.

El proper dissabte l’equip es desplaça a la pista del CB Sant Pere de Terrassa.

Podeu accedir a l’estadística detallada del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/2019/5e2c6b5ea4d427061157ba16

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *