galeria

28-12-19 —> 3×3 de Nadal

La inscripció val 5 € per jugador i el darrer dia per apuntar-se és el divendres 27 de desembre. Cada jugador/a inscrit/a tindrà begudes gratis. Per abaratir el preu de la inscripció els participants no rebran la samarreta reversible d’altres edicions, sinó que s’hauran de portar la seva equipació.

Tots els equips inscrits han d’estar presents al Pavelló el dia del torneig a les 9:40 h del matí.
Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta.

En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES91 0049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *