cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Sant Pere : 45 – CB Solsona: 46

Partit d’infart a Terrassa que ens salvem per les cistelles de 2 punts.

El primer quart ha començat amb un fort Solsona que s’ha pogut distanciar ens els primers cinc minuts amb un 8-0, la reacció dels locals tot i que tardana ha permès retallar aquest avantatge a només un +5, resultat del 1Q: 9-14.
El segon quart ha començat com el partit amb un Solsona molt fort que l’ha situat en un +11 al minut 17 de partit, la conseqüent reacció dels egarencs ha permés retallar l’avantatge i anar a la mitja part amb només un desavantatge de 6 punts, resultat del 2Q:11-12.
El 3Q ha suposat que el CB Sant Pere s’hagi avançat al marcador. Un millor encert dels locals els hi ha permés empatar i avançar-se en el marcador, el resultat del 3Q: 19-14.
El 4Q ha començat amb molts nervis entre els dos equips, qualsevol podia avançar-se i això es reflecteix en el resultat del 4Q: 6-6.
L’equip necessita millorar urgentment el seu llençament de triples(15%) i el de tirs lliures (17%).
Dissabte es juga pel matí contra el bàsquet Berga.