cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí, CB Solsona: 64 – CE Sferic omnifect: 43

EL SÈNIOR GUANYA PERÒ ES LESIONA EL JOAN

(17-12), (14-10), (16-12), (17-9)

El primer equip va guanyar el seu quart partit en la Segona Catalana i se situa just a la meitat de la taula classificatòria. L’Sfèric de Terrassa va intentar plantar cara en el primer quart i bona part del segon, pero a la mitja part els locals ja havien obert un forat de 9 punts, que van anar eixamplant fins el final del partit.
La clau del partit va ser el treball defensiu dels locals, que van fer una bona feina col.lectiva i van dificultar l’anotació dels egarencs. A més, els visitants no van tenir bona punteria des de la línia de
3 (cap triple anotat en front de 5 dels solsonins) i no podien parar al Joan Padró, màxim encistellador de la categoria, que trasbalsava als defensors i anotava 26 punts. Però dissortadament a quatre minuts pel final, el capità solsoní va patir una subluxació rotuliana. Amb aquesta lesió suposa un cop dur per a l’equip que amb les baixes mèdiques del Joan i el Lluís
Codina i l’absència de l’Alberto es troba sense tres jugadors essencials. Però el sènior ja ha recuperat efectius que havien patit lesions, com el Guille i el Moi, i compte amb jugadors amb prou
talent com tirar endavant l’equip.
El proper partit és dissabte vinent a les 19:30 h., un desplaçament a la pista del CB Cerdanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *