cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Solsona 51 – CE Sferic Bàsquet 45

Dues parts, dos partits

Victòria treballada del júnior masculí davant d’un competitiu Sfèric.
Quaranta minuts, dos partits. Aquest és l’explicació pel joc erràtic del Solsona, en els primers vint minuts van anar gaire bé sempre per darrera del marcador, marcat per una manca d’encert davant de la cistella  rival (fins al minut 8 no s’havia fet cap bàsquet). Resultats 1Q: 8- 11 Fins al minut 16 no s’aconsegueix empatar el partit i s’aconsegueix arribar a la mitja part amb un +6, resultat del 2Q: 19-10.
La segona part amb una defensa zonal molt forta canvià la fisonomia del partit. Els egarencs es van estavellar contra la zona i poc a poc el Solsona es va anar distanciant al marcador amb un +17, El resultat del 3Q: 16-7. La darrera part es produeix una relaxació per part dels locals que permet als visitant en reduir l’avantatge a només 6 punts, el 4Q finalitza en un 8-17.
A destacar el joc interior, un 50% de 2 punts i un 38% de 1 punt, i la ineficiència en el llançament de 3 punts. Un 8% un encert sobre 13 llançaments.
Una altra cosa a millorar són les 9 vegades que ens van assenyalar passes..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *