cròniquesequipssenior masculí

Crònica del sènior masculí, Bodegas Sommos Peña Fragatina A, 75 – CB Solsona, 52

Derrota del sènior, massa just d’efectius

Parcials: (21-12); (13-15); (24-09); (17-16)

El sènior es va desplaçar a Fraga amb baixes importants, sense pivot i amb només 7 jugadors. En aquestes condicions no és possible competir en l’actual categoria i, lògicament, l’equip no va tenir opció per guanyar un partit en els locals van anar sempre per davant en el marcador.
En l’aportació anotadora dels locals cal destacar els 21 punt del Joan Padró i els 14 del Francesco Righele.
El proper dissabte el CB Solsona torna a jugar a fora i tindrà un complicat partit contra el primer equip del CB Balaguer. Confiem en què l’equip pugi recuperar efectius per poder plantar cara al rival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *