cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí CB Solsona: 89 – CB Sant Pere: 87

Ajustada victòria a la pròrroga, el sènior s’imposa en un tram final saturat d’adrenalina.

Parcials: (19-14); (8-18); (19-26); (28-16) i pròrroga (15-13)
El sènior no va jugar un bon partit, però es va acabar imposant al Sant Pere de Terrassa en uns minuts finals de bogeria, en què van igualar una diferència adversa de 14 punts per forçar la pròrroga i vèncer en el període afegit.
Tot i un bon inici de partit, els locals van tenir problemes de concentració i de falta d’intensitat i en el segon i tercer quarts es van veure desbordats pels egarencs, un bon equip, molt ordenat i fort en defensa, que amb una intensa pressió defensiva provocava moltes pèrdues de pilota en les transicions de l’atac solsoní.
Però en el darrer quart, quan semblava que no hi havia opció de victòria, a sis minuts del final es va iniciar la remuntada, propiciada per tres triples locals i per l’amor propi dels jugadors, que van creure en la victòria. Amb un Teje providencial que es va erigir en el MVP del partit (27 punts, 4 triples), i un equip que ho va donar tot, es va aconseguir empatar i, en la pròrroga, donar la volta al marcador. Si hi haguessin mesuradors d’adrenalina segregada en el pavelló, segur que dissabte al vespre en acabar el partit haguessin marcar un nivells estratosfèrics…
Podeu consultar les estadístiques detallades del partit en aquest enllaç:
https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/5da21220a4d427095b32368a#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *