cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del SÈNIOR MASCULÍ Martisa CB Santpedor A, 53 –  CB Solsona, 62

 

Bon joc d’equip

Merescuda victòria en el desplaçament a Santpedor

 

Parcials: (14-23); (15-14; (10-6); (15-20)

 

En el segon partit i primer desplaçament de la lliga el sènior va recuperar les bones vibracions i tornà a exhibir bon joc d’equip i concentració per endur-se la victòria del pavelló de Santpedor. Amb el retorn de l’Alberto, però amb l’absència de l’Andrés, l’equip va retornar a la dinàmica de la passada temporada. Un primer quart fulgurant va servir per marcar diferència i territori. A partir de llavors el CB Santpedor va recuperar terreny i es va apropar al marcador. Els taronges van anar pràcticament tot el partit per davant però la distància mai va ser significativa, amb una diferència màxima de 12 punts. El control del partit es va refermar en el darrer quart en el que no es va donar al rival opció de capgirar el marcador.

Es poden consultar les estadístiques detallades i les accions del partit en el següent enllaç:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/5d9a3790a4d4273e2a49155b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *