Comença la lliga, demà tots al pavelló

INICI DE TEMPORADA

Aquest dissabte comença la competició corresponent a la temporada 2019-20 de bàsquet i torna el programa de partits al pavelló. Dissabte al matí hi ha un partit d’amistós del nou sènior femení del club, que no competirà oficialment, però que té l’objectiu de consolidar l’equip i retornar a la competició oficial la propera temporada.

I a la tarda comença la lliga per al junior, sènior i sots25 masculins.

Us esperem al pavelló!

DATA HORARI EQUIP RIVAL A CASA
ds. 28-9-19 12:00 Sènior fem. CB SANTPEDOR (PARTIT AMISTÓS)
ds. 28-9-19 16,00 Júnior masc. CREU ALTA SABADELL 2
ds. 28-9-19 17,45 Sènior masc. C. B. MATADEPERA TARONJA
ds. 28-9-19 19,15 Sots 25 masc. C. E. VILATORTA de Sant Julià de Vilatorta

 

ELS REFORÇOS DEL SÈNIOR

El primer equip del club inicia el seu periple a la Segona Catalana, després de l’espectacular temporada anterior.  Enguany presenta una formació similar però compta amb dues incorporacions que reforcen l’equip. Per una banda l’italià Francesco Righele, procedent del Torà, que ja havia entrenat en diverses ocasions amb els de Solsona; i per l’altra un potent reforç per al joc interior de l’equip, el panameny amb nacionalitat espanyola Andrés Enrique Tezanos, que ben segur que cridarà l’atenció dels aficionats.

El repte és competir i fer un bon paper en una categoria més exigent i, alhora, continuar exhibint bon joc i espectacle.  Els seguidors locals tenen l’oportunitat aquest dissabte de seguir gaudint del bàsquet, en l’horari habitual. A les 17:45 h contra el CB Matadepera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *