equipsgeneral

S’ha acabat la lliga 2018/19

El darrer cap de setmana de competició ha finalitzat amb quatre victòries i quatre derrotes.

 

El sènior continuarà amb les fases del Campionat de Catalunya. Amb l’ascens aconseguit fa cinc jornades, acabada la lliga l’equip podrà gaudir ara del Campionat de Catalunya de Tercera, que juguen els guanyadors dels diferents grups. No serà fàcil, perquè per arribar a la final a quatre ha de superar dues fases eliminatòries. En la primera fase s’haurà d’enfrontar el 26 de maig – en una seu encara per determinar – a l’AESE de l’Hospitalet de Llobregat, un equip que també només ha perdut un partit a la fase regular. I si guanya a l’AESE, li toca una nova eliminatòria el 2 de juny a Barcelona contra l’Espanyol, club que pretén tornar a potenciar la secció de basquetbol, tal com havia tingut en un altre temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *