generalsenior masculí

Recepció a l’Ajuntament del primer equip


Dissabte al vespre l’Ajuntament de Solsona va oferir una recepció al primer equip CB SOLSONA en motiu d’haver-se proclamat campió de lliga i tornar a ascendir, després de vuit temporades, a Segona Catalana. Una nodrida representació del club, formada pels jugadors del primer equip, cos tècnic, membres de la Junta i familiars van acudir al saló de sessions de la Casa Consistorial on van ser rebuts per l’alcalde de la ciutat, David Rodríguez; la presidenta del Consell Comarcal i regidora de Cultura, Sara Alarcon, el regidor de Promoció Econòmica, Comunicació i Noves Tecnologies, Lluís-Xavier Villaró, en funcions de regidor d’Esports per la baixa mèdica de Ramon Xandri; la regidora d’Urbanisme i Obres Públiques, Serveis Municipals, Habitatge i Vinyet, Rosó Barrera, i el cap de l’oposició, portantveu de CiU, Marc Barbens.

Es va donar la circumstància casual que en la representació municipal present hi havia un especial vincle amb el bàsquet solsoní, en haver estat el Lluís-Xavier Villaró jugador del club i membre de la Junta; Rosó Barrera jugadora; i essent actualment l’alcalde pare d’esportista de l’equip Sots25,

mde

Després dels parlaments on es va destacar l’èxit esportiu de l’equip, l’alcalde va fer lliurament del Drac, destacat símbol de la Ciutat a l’entrenador, Xavier Romeu i al capità, Joan Padró.
Després de l’acte, l’ajuntament va oferir un refrigeri als assistents servit per AMISOL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *