cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior, CB Solsona: 62 – SA Súria A: 61

A punt de perdre; El sènior guanya tot i el relaxament

Parcials: (24-12); (19-13); (7-20); (12-16)

El sènior rebia al primer equip del Súria, després de l’aturada per les vacances de Setmana Santa, sense haver entrenat gaire les darreres setmanes. El partit va començar bé per als interessos locals, controlant el partit i anotant amb facilitat. La superioritat taronja-negre era manifesta i el coach ho aprofitava per fer rotacions i repartir minuts entre tots els components de l’equip. A la mitja part es va arribar amb el marcador de 43-25, amb un còmode avantatge de 18 punts.
Però a la represa el panorama va canviar radicalment. Els solsonins es va relaxar i, sense ritme ni concentració, van divagar per la pista. Els minuts del tercer quart van ser, juntament amb el segon quart del partit a casa contra l’Olesa, els moments de pitjor bàsquet de la temporada. La conseqüència va ser que el Súria va anar remuntant el partit, tot i que no va arribar a posar-se per davant en el marcador. Els instants finals de l’encontre, amb el marcador molt ajustat, van de ser patiment i els suriencs van disposar de la darrera opció per anotar i guanyar, però van fallar el tir.
En l’anotació dels locals van destacar el Joan amb 14 punts i l’Alberto amb 13. Una bona notícia va ser la reaparició del Guillem, després de la lesió a l’espatlla.
El proper partit l’equip es desplaça a la pista del Navàs i el dissabte de Fira de Sant Isidre juga a casa el darrer partit de la fase regular de la Lliga contra el Sitges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *