cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior; CB Igualada C; 69 – CB Solsona: 71

VICTÒRIA JUSTETA
Es nota el relaxament

Parcials: (16-19), (17-20), (13-10) i (23-22)

Després de la celebració del campionat i ascens a Segona, al CB Solsona li tocava el desplaçament al Poliesportiu Les Comes per jugar amb un dels equips de la part baixa de la taula, que lluita per evitar el descens directe. L’equip anava amb les baixes del Joan, el Guillem i el Moisés, i amb el reforç dels tres germans Albà: Jofre, Arnau i Max.
En aquesta ocasió es va fer evident l’afebliment del ritme habitual. En un encontre de baixa intensitat, els solsonins van portar la iniciativa i van anar per davant durant gairebé tot el partit, però van ser molt més tous en defensa del que és habitual. Només en tres ocasions en tota la lliga un equip havia anotat 69 o més punts a l’equip taronja-negre i en aquesta ocasió el CB Igualada ho van aconseguir a base de triples (13 triples anotats dels locals davant dels 8 dels de Solsona).
A la mitja part es va arribar amb el marcador de 33-39, però en el tercer i quarts períodes els locals van mantenir-se en el partit, a molt curta distància en el marcador. En el darrer minut, un triple del Lluís Codina va posar al sènior solsoní set punts amunt, però els de l’Anoia van respondre amb dos triples consecutius. Un tir lliure anotat pel Christian va deixar el marcador definitiu amb la minsa victòria per dos punts de diferència. Els principals anotadors van ser el Lluís Codina amb 28 punts i l’Alberto amb 15.
Ara toca descansar per les vacances de Setmana Santa i la lliga no es reprèn fins el dissabte 27 d’abril. Serà al pavelló municipal i a l’horari habitual (17:45h), amb la visita del primer equip de la S.A. Súria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *