Crònica de l’infantil femení, CB Solsona: 57 – CB Santpedor: 47

Premi merescut

Resultats per parcials:  7-2, 5-9, 11-5, 4-13; 8-0, 8-6, 5-2, 9-10 

Primera victòria de l’equip infantil en aquesta fase regular. Després d’un bon començament (23-16 al minut 15), el Santpedor demostrava perquè són els líders del grup i ens remuntava poc abans d’arribar al descans (27-29).

A la segona meitat, l’equip va mostrar una gran fortalesa mental. Lluny d’abaixar els braços, les solsonines van aconseguir capgirar la tendència i tornar-se a posar per davant. Tot gràcies a un gran treball defensiu i a una bona lectura dels atacs.

Als instants finals, emoció i alegria en veure que la victòria, avui sí, era nostra.

Premi merescut a una temporada dura, amb molt bon treball per part de totes les jugadores. Seguim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *