cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí; CBS: 68 – CB Torelló: 51

La recuperació dels percentatges de tirs fa que el júnior guanyi còmodament i empati a la segona posició amb el Torelló (no recuperant el bàsquet average).

No sabem si va ser un miratge però els desencert de fa una setmana a camp del CB Castellar ahir va desaparèixer i van superar clarament els promitjos en totes les posicions, l’aspecte dels rebots és l’únic indicador en que es va estar per sota del promig (agafant-se’n uns 10 menys).

El resultat del partit d’anada on es va perdre de 28 punts no semblava una bona carta de presentació, el primer quart comença amb un potentíssim CB Torelló encistellant dos triples en els primers cinc minuts amb un 100% d’encert (col·locant-se en un perillós +7) . Davant de la gran efectivitat dels visitants, el Solsona anava teixint una defensa cada cop més forta i amb molt encert de dos punts, al final del quart s’arriba amb un 14-17.

El segon quart comença amb un Solsona que va reduint poc a poc l’avantatge dels visitants i aconsegueix arribar al minut 15 amb 5 punts, la forta defensa té les seves conseqüències i s’acaba el quart amb 1 jugador amb 4 faltes i 2 amb 3, aquest fet és aprofitat pel Torelló i redueix l’avantatge a 1 punt. El segon quart acaba amb un 18-14 i l’acumulat 32-31.

Després de la mitja part es produeix una combinació que té un efecte brutal; forta defensa i molta efectivitat, i es passa del +1 del minut 20 al +14 del minut 29, un triple dels visitants redueix l’avantatge a +11 al final del quart. El resultat parcial és un 20-10 i l’acumulat un 52-41.

La darrera part continua amb la mateixa intensitat defensiva que provoca que dos jugadors del Solsona són eliminats per 5 faltes. L’encert fa que els locals es situïn amb un +19 al minut 36, a partir d’aquell moment van mantenint l’avantatge acabant-se el quart amb un 16-10, i un global de 68-51.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *