Crònica del júnior masculí; Bàsquet Berga: 56 – CBS: 74

Partidàs del júnior en el derbi de la Catalunya Central

A la quarta va la vençuda. Finalment després de 4 partits el júnior masculí (abans cadet) ha pogut vèncer al Bàsquet Berga. L’any passat en la categoria cadet s’hi va perdre la lliga per un punt després de dues pròrrogues.

Enguany en la primera volta ens havien guanyat a casa, després d’un primer quart molt bo dels berguedans.. per tant hi havia força dubtes de com els nois afrontarien el partit si sortirien desganats (igual com van jugar contra l’UE Barberà), ho sortirien motivats…

L’equip ha sortit amb més presència sota l’anella per contrarestar el poderós joc interior del 10 local. El primer quart ha sigut molt de tempteig entre els dos equips, amb un Berga que gràcies a un triple s’ha col·locat amb un +5, finalment el 1Q ha finalitzat amb un 18-17.

El segon quart ha començat amb un triple nostre i amb un 2+1 que ha suposat capgirar el marcador i que ens situéssim amb un +5 al minut 13. La forta defensa i el fet que el Berga no pogués comptar amb la totalitat de la seva plantilla ens ha beneficiat (els locals havien inscrit 3 cadets) i poc a poc hem anat distanciant-nos acabant el 2Q amb un parcial de 8-16, 28-35 a la mitja part.

Després de la mitja part la constància defensiva i l’encert ofensiu ens ha permés anar guanyant diferència en el marcador fins arribar a una diferència de +16, finalment el resultat del 3Q ha estat de 13-21.

burst

L’última part ha començat a un Berga que ha aconseguit reduir l’avantatge a només 11 punts però en aquell moment la consistència defensiva ha tornat a aparèixer i ha permés acabar el partit d’una forma plàcida i aconseguint la màxima diferència +18. Final del 4Q: 15-18.

A destacar, el 26/56 de dos, el 6/21 en triples, els 13 rebots ofensius i les 11 pilotes recuperades.

A diferència de la primera volta els solsonins van estar més encertats i van fer 23 punts, els bergadans gaire bé van igualar el mateix resultat, a Solsona van fer 60 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *