Crònica del sènior; Altoacin Manresa: 51 – CB Solsona: 69

Un pas més cap a l’ascens

 

Parcials: (9-26), (8-15), (11-11) i (23-17)

El desplaçament al complex del Congost per jugar amb el sènior amateur del Bàsquet Manresa es va resoldre satisfactòriament sense gaire dificultat. Els solsonins van sortir a pista concentrats i efectius de cara a cistella i van dominar amb una claredat absoluta els dos primers quarts, assolint un còmode avantatge de 24 punts a la mitja part (41-17).
Als inicis del tercer quart la diferència es va ampliar fins arribar als 32 punts de marge, però a partir d’aquell moment els taronges es van relaxar i van baixar considerablement la intensitat defensiva. Els manresans van aprofitar-ho i en el darrer quart van intentar sense èxit remuntar el partit. Van arribar a escurçar la diferència fins a 13 punts quan faltaven pocs més de dos minuts, però el CB Solsona va respondre amb tres triples i va tornar a ampliar el marge.
Pel que fa a l’anotació, cal mencionar els 19 punts de l’Alberto i els 16 del Joan Padró.
Ara toca gaudir del Carnaval. Al sènior li queden 8 partits de lliga i tots els jugadors de l’equip tenen ganes de poder celebrar el campionat i l’ascens el més aviat millor, però cal jugar encara encontres complicats i no perdre la concentració.
El proper partit serà un desplaçament molt difícil contra l’Òdena, que es jugarà excepcionalment al poliesportiu Les Comes d’Igualada el diumenge 10 de març a les 17:45h. El següent partit a casa toca el dissabte 16 de març contra el Nou Bàsquet Olesa B a l’horari habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *