cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 63 – CN Terrassa B: 52

De menys a més.

Avui dissabte hem gaudit d’un molt bon partit de bàsquet contra el CN Terrassa. 

 

El partit ha començat molt bé pels solsonins doncs dos primerencs triples ha provocat una distància de 10-2 en els primers 3 minuts, un ràpid temps mort dels terrassencs ha capgirat la situació i han fet un parcial de 1-12. El resultat final del primer quart 13-16.
L’inici del 2Q ha continuat igual amb uns terrassencs molt fins i un Solsona que ha perdut la pilota en sis atacs consecutius (sense arribar a tirar a cistella), al minut 5 del  2on quart el desavantatge era de 10 punts pel Solsona (16-26), a partir d’aquell moment una forta defensa i el fet que es finalitzessin i es materialitzessin els atacs ha permès capgirar el marcador i acabar el quart amb 3 punts al davant: 29-26 (el parcial del quart ha estat de 16-10).
Després de la mitja part el Solsona ha millorat el seus encerts però el terrassencs en cap moment han baixat els braços i no han permès que la distància no superés els 7 punts al marcador. El resultat del 3Q: 11-9, i un resultat acumulat de 40-35.

Començava el darrer quart amb els dos equips molt pressionats, cada atac era correspost per l’equip contrari i sinó era el moment de l’àrbitre que ha assenyalat moltíssimes faltes intencionades pels dos equips. En el minut 35 de partit semblava que els locals apretaven l’accelerador ja que anaven 10 punts a sobre (50-40). Un altre cop un temps mort dels terrassencs ha provocat que al minut 37 el marcador s’escurcés a un inquietant 52-50.

Començava un altre partit, amb els dos equips amb bonus, i el cinc del CB Solsona molt carregat de faltes;  amb els germans Albà amb 4 faltes, el Guiu i el Ferran Manzano amb 3 faltes i només el Ferran Algué en tenia 1.

S’esperava un final d’infart però les estadístiques dels últims tres minuts han estat determinants, el CB Solsona ha fet un 6/8 d’1p, 2/3 de 2p i un 1/1 en 3p, per contra el Terrassa ha materialitzat un 2/4 d’ 1p, un 0/2 de 2p i 0/3 en punts. Aquests resultats han permès un minut final més tranquil i guanyar al final per 63 a 52.

A destacar:

  • la remuntada del segon quart quan perdia 16-26.
  • l’encert en el llançament exterior: 42%
  • l’encert des d’un punt: 54%

A millorar:

  • les 27 pilotes perdudes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *