cròniquesgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 70 – CB Sant Pere: 43

Partit endormiscat del júnior davant d’un voluntariós Sant Pere.

Avui a la tarda hem vist un partit molt descafeïnat per part dels locals, el partit ha començat animat i en poc temps els júnior s’havien col·locat en un parcial de 9 punts amunt (10-1) però ha arribat la reacció dels terrassencs reduint-la a 5 punts, poc a poc els locals han tornat a col·locar-se deu punts amunt al marcador, resultat del 1Q 19-9.

Ha començat el segon quart i el Solsona ha entrat en una dinàmica de només aconseguir un punt de tir lliure i per contra els visitants anaven materialitzant les seves oportunitats aprofitant-se de la defensa de mantega dels locals. En conseqüència s’han situat a només tres punts, un temps mort del ha servit per treure’ls de la migdiada (o partit d’entrenament en què semblava que estesin) i poc a poc el Solsona ha anat recuperant-se tornant a l’avantatge dels 10 punts.

El tercer i quart període el Solsona ha jugat una mica millor i ha aconseguit guanyar còmodament el partit. Resultat final 70-43.

 

 

 

1394

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *