equipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior; Bàsquet Sitges, 62 – CB Solsona, 68

Victòria en un partit difícil
El CB Solsona acaba la primera volta imbatut

Parcials: (25-12), (8-15), (17-20) i (12-21)

La visita del primer equip a Sitges va resultat molt més complicada del que s’esperava. El rival, classificat en la desena posició de la taula, va plantar cara en tot moment al líder i va fer un excel•lent partit, amb molta intensitat i bon joc. Els taronges van sortir massa relaxats a pista i en el primer quart van patir un seriós correctiu: els locals van aconseguir una diferència de 13 punts. A partir de llavors, els va tocar treballar de valent i es van anar recuperant de mica en mica, tot i que els rivals no els ho van posar gens fàcil i van mantenir la concentració i el nivell de joc. La distància en el marcador es va anar escurçant lentament: a la mitja part es va arribar amb un marcador de 33-27 i al final del tercer quart de 50-47. No va ser fins al darrer quart quan el CB Solsona va poder donar la volta al marcador i aconseguir un avantatge que hagués estat una mica més ampli si hi hagués hagut un major percentatge d’encert de tirs lliures en els minuts finals. Cal tenir en compte que les poques faltes personals comeses pels solsonins van ser una de la claus del partit.
En quant a l’aportació anotadora de l’equip cal destacar els 21 punts d’en Joan Padró, els 16 de l’Alberto i els 14 del Lluís Codina.
L’equip acaba la primera volta havent guanyat a tots els rivals i encara més líders per la nova ensopegada de l’Òdena, per la qual cosa els equips perseguidors se situen amb 4 derrotes. Dissabte vinent tocaria descans però es juga per avançat el partit que correspondria a la jornada del Carnaval. I s’enfronten precisament els dos equips de les ciutats amb una tradició carnavalera més antiga i original: Solsona i Vilanova. Cal tenir present que el Club Nou Bàsquet Vilanova és un molt bon conjunt, el que va costar més de guanyar en la primera ronda. Per tant, cal no perdre l’ocasió i animar l’equip a les 17:45h al pavelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *