cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior: CB Solsona: 63 – CB Navàs B: 44

No afluixen


Resultats parcials: (20-5), (16-9), (13-17) i (14-13)

Després del període de Nadal el primer equip del CB SOLSONA ha retornat a la regularitat de la competició, a prop de l’equador de la lliga. En quant a la situació dels jugadors nord-americans, en Macam ha marxat cap als Estats Units en no haver trobat fins ara cap equip professional que el fitxés; el Malik, va retornar divendres del Canadà i continua al club.
L’equip tenia les baixes del Guille i el Moi, lesionats, i comptava amb el reforç del Manel Gil i l’Iu Carol del Sots25. Durant les vacances no s’havia entrenat gaire i hi havia dubtes abans del partit sobre quin rendiment oferiria l’equip, i més tenint en compte que el rival era el tercer classificat de la taula. Els dubtes es van esvair als primers segons del partit doncs l’equip va entrar en joc amb una gran concentració i intensitat i va anul·lar totalment als navassencs, que es van veure desbordats. En un primer quart trepidant i amb un joc excel·lent, el CB Solsona es va situar amb 20-5 als marcador, distància que es va incrementar als inicis del segon quart fins a un parcial de 30-5.

A la mitja part es va arribar amb un marcador de 36-14, una diferència considerable. A la segona meitat el nivell de joc va baixar considerablement i els taronges es van dedicar simplement a controlar el partit i a mantenir el resultat. El coach Romeu va fer moltes rotacions i va repartir minuts entre tot l’equip. Cal destacar el joc col·lectiu. Ara és juga més i millor com a equip que a l’inici de la temporada. Un bon exemple va ser el fet que 5 jugadors de l’equip van anotar 8 o més punts: l’Alberto 13, en Joan 12, en Lluís Codina i el Christian 9 i el Malik 8.

L’equip manté la imbatibilitat en la dotzena jornada i és encara més líder, amb un marge de tres victòries, tenint en compte la derrota de l’Òdena, segon classificat, que va perdre à casa amb el CB Esparreguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *