cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior; CB Esparraguera: 48 – CB Solsona: 69

El sènior suma una victòria més a Esparreguera

El desplaçament a Esparreguera era en teoria un dels complicats de la lliga. El pavelló Ramon Martí sempre és una pista difícil, amb molta pressió ambiental, i l’equip local és dels que estan a la part de dalt de la taula; però els taronja-negres han resolt el encontre amb solvència i un clar domini. L’equip ha jugat concentrat i amb una bona defensa col·lectiva i a això cal sumar-hi el bon partit que ha fet el Macam, que ha marcat clarament la diferència. Una nova victòria al sarró, i en són 9 de 9, i ara a pensar ja en el proper partit que serà el proper dissabte 1 de desembre a l’horari habitual (les 17:45h) en el pavelló solsoní, contra el Vending Pons CB Igualada. Tots els aficionats i seguidors del CB Solsona tindran una nova oportunitat per gaudir del nivell de joc i de l’espectacle que ofereix enguany el primer equip del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *