cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí, Nou Bàsquet Olesa B: 53 – CB SOLSONA: 73

Victòria còmode en el desplaçament a Olesa

Un partit còmode per al sènior del CB Solsona. Els olesans, amb quatre baixes a l’equip, no han pogut fer front als taronges, que han controlat el partit en tot moment i a la mitja part ja disposaven d’una renda de 15 punts, diferència que s’ha eixamplat en un excel•lent tercer quart. En definitiva, un partit en el que cal destacar el bon joc d’equip i la bona defensa.


Ara a pensar en el proper partit que serà el proper dissabte al pavelló de Solsona contra l’AE L’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia. Ser un partit molt especial: per començar l’horari no serà l’habitual, sinó que es jugarà a les 19:15h; i en finalitzar el partit es farà l’acte de presentació dels equips de la present temporada. I també tindrà una peculiaritat molt singular: és el partit de la retirada del Roger Comas, el capità de l’equip, que ha de deixar el bàsquet per motius professionals, després d’una trajectòria de 25 anys al club. Molts motius per no faltar-hi i omplir el pavelló nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *