cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí CE Sant Nicolau 3: 62 – CBS: 80

Partit que enfrontava al primer classificat i l’antepenúltim. Un Solsona confiat fa que des del començament els sabadellencs es col·loquin al davant al marcador, aconseguint una diferència arribar al minut 3 amb un marcador de 7-2, amb moltes errades i pilotes perdudes pels dos equips. Faltant dos minuts, el Solsona es posa les piles i aconsegueix empatar el partit a 14 punts.
El segon quart continua amb la mateixa tendència però amb uns solsonins més encertats fet que provoca que es col·loquin en un +11. S’acaben els deu minuts amb un parcial de 14-29, que fa un global de 32-43.
El tercer quart comença amb la meva tendència amb els dos equips anotant, aconseguint els de Solsona la màxima diferència +14 (37-51) és el minut 5 i aquesta ratxa s’estronca, els de Sant Nicolau comencem a recuperar pilotes, més encertats i per contra els de Solsona només aconsegueixen una cistella una cistella quan queden 30 segons, la seva avantatge s’ha reduït a +2 , un tir lliure addicional estableix un +3 al marcador final del quart. El resultat parcial és de 19-11 i l’acumulat 51-54.

Comença l’última part, el Solsona surt fort i es col·loca en un +6, una remuntada dels sabadellencs fa que empatin a 58. A partir d’aquest moment els taronja-negres fan un canvi de xip i deixen clavats els seus rivals en 58 punts, escapant-se en +18 punts. Resultat  del quart 11-26, resultat final 62-80.

Continuem sumant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *