cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Victòria del júnior masculí a Terrassa. CN Terrassa B: 48 -CB Solsona: 52

Duríssim i igualat partit. Patiment fins al final

 

Partit molt igualat i dur jugat entre el CN Terrassa i el júnior del Solsona. La igualtat ha estat present des del primer quart i no hi hagut cap equip que aconseguís escapar-se en el marcador.  El solsonins han fet la primera cistella, la qual ha estat ràpidament contestada per 3 punts dels terrassencs. El marcador ha anat oscil·lant i el Solsona s’ha col·locat 4 punts al damunt, fet que ha provocat la reacció dels locals, aconseguint l’empat a 7. Amb un marcador tant estret, s’han provocat moltes pèrdues de pilota i per primera vegada els locals gràcies a un triple s’han posat davant al marcador. La tònica del quart ha seguit igual arribant-se a un nou empat a 13. Un nou triple dels terrassencs els ha col·locat davant al marcador i durant els últims dos minuts no s’ha encistellat res més. Resultat del quart: 16-15

El segon quart ha començat boig, ambdós equips perden pilotes, passes… fins passats dos minuts no hi hagut una cistella i el CB Solsona no ha fet els dos primers punts fins al minut 5:15. El marcador no s’ha revolucionat fins quan quedaven tres minuts per finalitzar el quart, aleshores els dos equips han aconseguit un parell de cistelles cadascú acabant el quart en 22-23 (havent-se fet només 14 punts totals durant el període).

Sí el partit era igualat el tercer quart continua confirmant la igualtat dels dos equips ja que finalitza amb un resultat parcial de 15 – 15. En aquest quart s’empata a: 23, a 25, a 27, a 29 i els solsonins aconsegueixen una diferència de +5 a manca de 180”. Però un altre triple ha tornat a col·locar als locals al partit. El resultat al final del quart era de 37-38.

Comença el darrer quart i el Solsona aconsegueix un +3 de diferència, però una vegada més una ràpida reacció dels locals col·loca el 41-40 (faltaven 8 minuts) i fa que ampliïn la seva diferència a +5 (falten 5 minuts), aquesta tendència en el marcador continua igual fins als darrers 3 minuts del partit hi anàvem perdent 4 punts, es produeix un doble atac fallit del Solsona amb rebot ofensiu recuperat que permet escurçar la distància a 2 punts (47-45). Entrem als moments de nervis, suors a les mans…. El Terrassa falla el seu atac i el contraatac del Solsona també… en aquests moments ni els tirs lliures entraven… la única cistella arriba quan quedaven 70 segons… en aquell moment estem empatats a 47. Una pilota perduda en atac pels locals permet al solsonins tornar-se a posar al capdavant 47-49. S’arriba als darrers 20 segons i els terrassencs col·loquen un tir lliure: 48-49, falta ràpida dels locals i el Solsona només converteix un dels dos tirs lliures. Queden 17 segons i el marcador assenyala un 48-50. Quedava defensar aquesta mínima avantatge i al final els locals han perdut la pilota en atac. La falta personal a la desesperada ha permès fer dos punts més.. resultat final 48-52

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *