cròniquesequipsgeneralpremini

Crònica del pre-mini mixt CBS: 52 – CB Artés: 13

 

 

Resultats per parcials:  9-2; 7-0; 6-1; 2-3; 5-2; 4-3; 13-0; 6-2

 

El passat dissabte 16 de desembre, el Premini Mixt va jugar contra el C.B. Artes. Tot i que el equip solsoní no va tenir moltes dificultats durant el partit, en alguns períodes el joc es va haver de disputar més, tal i com va reflectir-se, per exemple, en el 4t període.

No obstant això, cal destacar el joc realitzat per l’equip de Solsona, el qual va lluitar amb ganes i amb atacs coordinats, cosa que va donar facilitats al equip local per superposar-se sobre el seu rival.

Cal destacar la participació de Christian Hernàndez i Yassin Anouno per la seva precisió en els tirs, i a Eloy Martorello i Jana Rovira per la seva lluita per la pilota.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *