cròniquesequipsgeneralpre infantil femení

Crònica del pre-infantil femení, CBS: 42 – Joviat C: 42

Picant pedra
Una jornada més, un inici de partit poc intens ens condemnava a haver de treballar dur per remuntar. Els dos primers parcials vam donar moltes facilitats en defensa, fer que van aprofitar les manresanes (10-19).

DSC_2275

A partir d’aquí, però, les solsonines van començar a pressionar la sortida de pilota amb l’agressivitat necessària. Poc a poc, picant pedra, la diferència es va anar escurçant. Al descans era ja només de 3 punts (23-26) i poc després ja havíem capgirar el marcador (32-30).
La part final no va ser fàcil. La Joviat no va donar mai el partit per perdut, però les nostres jugadores van saber mantenir la intensitat defensiva per protegir el resultat final.
Victòria treballada 46-42.

DSC_2298

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *