cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CB Viladecans: 56 – CBS: 36

 

Condicionades

Resultats parcials ( 1-13 , 6-1 , 3-2 , 6-10 ; 12-3 , 4-2 , 11-3 , 13-2 )
Finalitzàvem la temporada a la pista del Viladecans. L’arrencada de les solsonines va ser brillant, sorprenent les locals amb un joc ràpid i efectiu. Aviat, però, les faltes personals es convertien en una càrrega massa feixuga. No teníem canvis i no podíem continuar amb la nostra defensa agressiva, que era sancionada una vegada i una altra. Les locals van saber aprofitar-ho i van anar remuntant. Malgrat tot, arribàvem al final del 6è període amb només 1 punt de desavantatge. Però les faltes personals continuaven caient i el cansament físic va poder amb les solsonines.
Valoració final
Temporada molt digna de les petites del club. Llevat de l’equip que ha guanyat la lliga, hem estat capaces de derrotar tots els altres equips, a casa o a fora.
Hem tingut victòries còmodes, victòries ajustades, remuntades, derrotes clares, derrotes doloroses… però sobre tot, creixement i aprenentatge.
Demostrant a cada entrenament i a cada partit que, guanyarem o perdrem, però no abaixarem mai el cap, ens hi deixarem la pell i sempre acabarem amb un somriure.
El grup humà que s’ha format ha estat senzillament genial: nenes, pares i mares, familiars, equip tècnic. Tots units en una petita-gran aventura: el bàsquet de formació. moltes gràcies a tot@s.
EQUIP, VALOR i AMBICIÓ