cròniquesmini masculí

Crònica del mini negre al TIM Andorra’17

El Mini Negre del nostre club, el dissabte 29 d’abril posava rumb a Andorra, amb l’il·lusió d’afrontar tres dies de basquet, i sobretot de compartir una experiència única i molt enriquidora amb els companys. Aquest equip estava format per 8 nens amb moltes ganes, dels quals contàvem amb dos minis: el Miguel i l’Adrià; cinc preminis: el Nahuel, el Jan, el Christian, el Marc i el Roger; i un escola de basquet: l’Abel.

El torneig va començar amb un partit contra els líders, que vam perdre de manera molt clara degut a la superioritat física que ens feia impossible superar la pressió.

En el segon partit, vam poder jugar i les ganes que els jugadors van posar al lluitar pilotes, va fer que, junt amb les rotacions dels rivals, poguéssim sortir al contraatac.

El tercer partit va ser més del mateix, una pressió molt forta dels rivals feia que ens costés molt anotar.

Finalment però, en el partit per el 7è i 8è lloc ens vam trobar amb un partit més igualat en el qual vam jugar els millors minuts del torneig. També vam aprofitar per anar a la piscina, a la sala de jocs i anar a donar una volta pel centre d’Andorra.

Mini negre al Tim d'Andorra #Solsona

A post shared by CB Solsona (@cbsolsona) on

De part dels entrenadors volem donar les gràcies als pares per confiar amb nosaltres i fer l’esforç de venir a Andorra a animar-nos a cada partit que jugàvem!

Miquel Villaró i Jordi Camps.