cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CBS: 55 – CB Cerdanyola: 53

 

El CB Solsona salva els mobles en un l’últim minut d’infart

Dani Solano 8, Carles Garriga 11, Guiu Altes 9, Pol Garcia 17, Roger Casafont, Francesc Gil, Bogdan Cucura 9, Jose Rodriguez 3, Arnau Ollé, David Vilajosana.

Partit on predomina l’igualtat, amb alternances per un i altre equip. Un Cerdanyola més organitzat, aprofitava els moments de desencert dels locals, per agafar rendes curtes en el marcador; que els solsonins, amb més talent que bon joc les anaven esvaint. I s’arriba a l’últim minut de joc amb un marcador de 48-53 per el Cerdanyola; tal i com anava el partit pocs pensàvem que la remuntada fos possible; però l’encert que no havien tingut en 39 minuts va aparèixer i un parcial de 7-0 fa que el partit es quedi a casa i els solsonins es mantinguin líders una setmana més.