cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, La Salle Manresa blanc: 41 – CBS: 57

 

De menys a més

Jugadors: Dani Solano 4, Carles Garriga, Guiu Altès 8, Pol García 10, Roger Casafont, Max Alba 31, Jordi Vila, Jose Rodríguez 3, Arnau Ollé 2,David Vilajosana.

Parcials: 14-9, 12-19, 4-15, 11-14.

De menys a més: Un inici de partit fred i desencertat fa que els locals comencin dominant en l’electrònic; fins passats 4 minuts de joc els solsonins no aconsegueixen anotar i s’arriba al final del primer quart amb 5 punts de desavantatge. Un parcial de 0-8, els solsonins capgiren el marcador i passen a dominar el matx; només el desencert en els tirs lliures fan que l’avantatge no augmenti; s’arriba a la mitja part amb un ajustat 26-28. En la represa els solsonins han ajustat millor la defensa, i amb un parcial de 4-15 han sentenciat al matx. L’últim quart només ha servit per certificar la superioritat dels solsonins.