cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, Col·legi Ave Maria; 19 – CBS; 69

 

Ahir, dissabte dia 26 de novembre, l’infantil masculí del CB Solsona va disputar el penúltim partit d’aquesta primera lligueta a Manresa contra el Ave Maria. Els solsonins van realitzar un bon partit i van poder endur-se la victòria de la pista del cuer del grup.

El partit va quedar decidit des dels primers minuts, on els solsonins ja van poder aconseguir distanciar-se en el marcador respecte el rival. El primer període va acabar amb el marcador de 12-1, tot i no realitzar un gran joc. A partir d’aquí, els solsonins van millorar la defensa i això els va permetre córrer al contraatac mitjançant les pilotes recuperades. La distància en el marcador augmentava a mesura que el partit avançava. El marcador a la mitja part era de 17-52.

A la represa, el partit va seguir el mateix guió i durant el transcurs del sisè període els visitants van aconseguir tancar el marcador al distanciar-se de 50 punts (19-69). A partir d’aquest moment, el Solsona es va relaxar i la distància en el marcador va augmentar més lentament.

En resum, gran partit del infantil masculí on s’ha pogut veure reflectit el treball realitzat al llarg de tots aquests entrenaments i un equip que ha demostrat moltes ganes i una bona actitud per a poder afrontar el que queda de temporada.

A seguir treballant!