cròniquesmini masculí

Crònica del mini taronja; CB Santpedor; 90 – CBS; 61

Aquest passat cap de setmana el Mini Taronja s’enfrontava al C.B. Santpedor en el primer partit de la fase prèvia de la nova temporada.

El Solsona va sortir molt adormit i en el primer parcial vam encaixar 14 punts, i només vam poder-ne sumar 4. A partir d’aquest moment el partit va ser força igualat amb una alternança en les victòries de parcials, fet que feia que a la mitja part arribéssim només a 8 punts per sota en el marcador, tenint una bona actuació ofensiva, però una mancança d’intensitat en defensa.

Després del descans el partit va seguir igualat, i ens situarem en els últims 2 períodes 12 punts per sota. Els jugadors van sortir motivats i fent una forta pressió sobre l’equip rival però ells van ser capaços de donar una bona sortida de pilota trencant la nostra pressió, cosa que va suposar que el partit es trenques definitivament en els 2 últims períodes fins arribar al 90-61 final.

Bon partit del C.B. Solsona tot i la derrota, queda molt per treballar, sobretot en defensa i en joc col·lectiu.